Bryant Park'ta Yaz Akşamları 'Movie Nights' Etkinliği ile Şenleniyor

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinin gözde mekanlarından Bryant Park, 10 Haziran'dan 12 Ağustos'a kadar sürecek olan 'Movie Nights' etkinliği ile yaz akşamlarını renklendiriyor.

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentindeki gözde mekanlardan Bryant Park, 10 Haziran'dan 12 Ağustos'a kadar sürecek olan 'Movie Nights' etkinliği ile yaz akşamlarını renklendiriyor.

Yaz filmlerinin 31. sezonunu kutlayan bu etkinlik, sinemaseverlere çimenler üzerinde büyük ekranın ve yıldızların altında film izleme keyfi sunuyor.

Etkinlik programına göre, park alanı saat 17:00'de açılıyor ve filmler saat 20:00'de başlıyor. Ayrıca, her film İngilizce altyazılarla gösteriliyor, böylece herkesin keyifle izleyebilmesi sağlanıyor.

Bu akşam etkinlik kapsamında, yönetmenliğini Ridley Scott'ın yaptığı ve senaristliğini David Franzoni, John Logan ve William Nicholson'ın üstlendiği, başrollerde Russell Crowe ve Joaquin Phoenix'in yer aldığı Oscar ödüllü "Gladiator" filmi izleyicilerle buluştu.

Filmde ayrıca Connie Nielsen, Ralf Möller, Oliver Reed (son rolünde), Djimon Hounsou, Derek Jacobi, John Shrapnel ve Richard Harris gibi isimler de yer alıyor.

Film Programı:

8 Temmuz: Old School
15 Temmuz: Funny Face
22 Temmuz: Cinema Paradiso
29 Temmuz: How to Lose a Guy in 10 Days
5 Ağustos: Arrival
12 Ağustos: Titanic

Bryant Park'ta yaz boyunca sürecek olan bu sinema etkinliği, New Yorklulara ve turistlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam edecek. Film severler, büyük ekranda klasik ve modern filmleri izlerken bir yandan da parkın keyfini çıkarabilecekler.