BTS üyesi Jungkook New York Times Meydanı'nda performans sergiledi

Amerika Birleşik Devletleri New York Times Meydanı'nda, BTS üyesi Jungkook sürpriz bir performans sergiledi. Golden albümünden şarkılar seslendiren süperstar, büyük ilgi gördü.

Amerika Birleşik Devletleri New York Times Meydanı’nda, süperstar Jungkook performans sergiledi.

Dünyanın en büyük erkek müzik gruplarından biri olan BTS üyesi Jungkook, hayranlarına sürpriz bir gösteri yapmak için Times Meydanının kalbinde yer alan ve ilk kalıcı sahne olan TSX Entertainment'ta sahne aldı. 

Tamamen Calvin Klein kıyafetleriyle giyinen Jungkook, merakla beklenen ve yakın zamanda çıkardığı Golden albümünden şarkılar seslendirdi.

26 yaşındaki BTS süperstarı, sahneye çıkışı için yapılan geri sayımdan sonra, albümünün çıkış şarkısı olan “Standing Next to You” parçasını söyleyerek performansına başladı. Ünlü sanatçıya dansçıları eşlik etti.

Jungkook performansının devamında, Billboard Hot 100 listesinde 1 numara olan ve Latto ile işbirliği içinde yaptığı “Seven” şarkısının yanısıra, "Please Don't Change" ve "3D" gibi şarkıları, hayranları için seslendirdi. 

280 Bin Kişi Online Olarak İzledi

Gösteriyi şahsen izleyemeyen hayranlar, BTS’in Youtube kanalından ve Xbox'ın Twitch kanalından canlı yayınlara bağlanarak performansı izleme şansına sahip oldu. Gerçekleştirilen canlı yayınlara 280.000’den fazla kişi katıldı.

“Benim İçin Bir Onur””

TSX Sahnesinin çok muhteşem olduğunu belirten Jungkook “New York Times Meydanı'nda sahne almak benim için bir onur" dedi. 

26 yaşındaki sanatçı, albümün çıkış şarkısı olan Standing Next to You hakkında, Apple Music'ten Zane Lowe'a, "Elbette şarkının kendisi harika, ama dahası, şarkıyı duyduğumda, kendimi şarkıyla sahnede performans sergilerken görebiliyordum. Bu şarkının kalbimde çok özel bir yeri var” ifadelerini kullandı.

2022 FIFA Dünya Kupası Şarkısı

2022'de,  Katar'da yapılan FIFA Dünya Kupası için hazırladığı "Dreamers" adlı single çalışmasıyla da göz dolduran Jungkook, Dünya Kupası açılışına katılarak sahnede canlı olarak performans sergiledi.

Single'larını paylaştıktan sonra Golden albümü üzerinde çalışmalara başlayan BTS üyesi, Major Lazer ve DJ Snake ile işbirliği yaptığı şarkıların da yer aldığı albümünü 3 Kasım'da yayınlandı.  Jungkook ayrıca "Too Much” şarkısı için Kid Laroi ve Central Tee ile işbirliği yaptı.

“Şimdiden Tarih Yazdı”

TSX Entertainment CEO'su Nick Holmsten yaptığı açıklamada, "Jungkook ve tüm BTS grubu için bu tarihi anı birlikte oluşturmaktan onur duyuyoruz. Jungkook, solo yolculuğu ve listelerde zirveye çıkan çok sayıda single ile şimdiden tarih yazdı. Bu albümün popülaritesinin devam edeceğinden çok eminiz. Bu performans hem K-Pop hayranlı hem de Times Square ve New York City için büyük önem taşıyor” dedi.