Bu Güzergahı Kullananlar Dikkat: O Köprü Trafiğe Kapatıldı!

Amerika Birleşik Devletleri'nin New Jersey eyaletinde bulunan Middle Thorofare Köprüsü yalnızca bir hafta önce onarımlarının tamamlanmasının ardından yeniden trafiğe kapatıldı. 

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinde bulunan Middle Thorofare Köprüsü yalnızca bir hafta önce onarımlarının tamamlanmasının ardından yeniden kapatıldı. 

Middle Thorofare Köprüsüne bir tekne çarptı ve olay sonunda köprü, geçici olarak trafiğe kapandı. Lower Township ile Wildwood Crest'i bağlayan köprü, polis departmanlarının sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruya göre saat 22:30'da kapatıldı. Polisler, köprünün açılmasının sabah 08:00’i bulabileceğini belirtti.

Köprünün kapalı olduğu saatlerde, sürücüler George Redding Köprüsü (Wildwood Köprüsü) üzerinden alternatif bir güzergah kullanmaları yönünde uyarıldı. Köprünün son durumu ise yarın sabah yapılacak incelemelerin ardından daha netleşecek.

18 Ağustos’ta Trafiğe Kapatılmıştı!

Middle Thorofare Köprüsü, 18 Ağustos sabahı motor arızası nedeniyle köprünün yukarıda kilitlenmesi sonucu trafiğe kapatılmıştı. Yetkililer, köprünün işlevsiz olduğunu ve onarımların "birkaç hafta" süreceğini belirtmişti. Ancak, daha sonra yeni bir şaft motoru bulunarak köprünün onarımları hızla tamamlandı ve 21 Ağustos'ta tekrar trafiğe açılmıştı.