Celine Dion'un Acı Dolu Anları

Celine Dion 2022 yılında kas sertliğinden kıvranırken belgesel ekibinin onu kameraya kaydettiği ortaya çıktı.

Kanadalı şarkıcı Celine Dion'un 2022'de milyonda bir görülen hastalık nedeniyle zor zamanlar geçirmişti. Kas sertliği, kontrol edilemeyen spazmlar ve otoimmün nörolojik bozukluk hastalığı şarkıcıyı acıyı içinde bırakmıştı. Hastalık nedeniyle sanat hayatını noktalayan Celine Dion'un yaşadıklarının kayır altına alındığı ortaya çıktı. 

Yüzü kızaran, gözleri yaşlı, acıdan feryat eden ve vücudunu kontrol edemeyen Céline Dion'un acılar içindeki hali yürek yaktı.

Tedavisi olmayan Sert Kişi Sendromu'nun (SPS) 56 yaşındaki şarkıcıya yaşattığı ızdırabı belgesel ekibi kaydemiş. 

ZOR ZAMANLARI OLMUŞTU

Dünyaca ünlü şarkıcı Celine Dion 2014 yılında da kanser olan eşi nedeniyle zor günler geçirmişti.  Ailesi için o dönem müziğe ara veren Dion daha sonra boğaz kaslarında iltihaplanma yaşamış bütün konserlerini iptal etmişti. 

2022 yılında da sosyal medya hesabından hastalandığını açıklayan üç çocuk annesi Dion, Instagram sayfasında yaptığı paylaşımda, milyonda bir kişide görülen ve tedavisi bulunmayan Stiff Person Sendromu ya da Katı Kişi Sendromu olarak bilinen bir hastalığa yakalandığını duyurmuştu. Dion, gözyaşları içinde durumunu anlattığı paylaşımında bu sağlık sorunu nedeniyle Avrupa turnesini iptal etmek zorunda kaldığını belirtmişti.