Connecticut Eyaletinin En Sakin Kasabasında Şoke Eden Cinayet

Amerika Birleşik devletleri Connecticut eyaletinin en güvenli kasabalarından birinde, 21 yıl sonra işlenen cinayet korku filmlerini aratmadı.Savunma avukatının, "Shakespeare boyutlarında bir trajedi" olarak adlandırdığı olayda, bir adamın babasını hunharca öldürdüğü iddia edildi. 

Polis yetkilileri, cumartesi günü saat 01.00 civarında Ridgefield'daki bir evde babasını yaraladığını iddia eden bir kişiye müdahale etti. Hour gazetesinin elde ettiği polis raporuna göre, olay yerine gelen polis memurları, evin dışında elleri havada, koyu mavi bir gömlek ve boksör şortu giymiş 31 yaşındaki Steven James Uricchio tarafından karşılandı. Polis, aşırı terleyen ve ellerinde kan olduğu görülen Uricchio'ya kollarını uzatarak ilerlemesini söyledi. 

Yetkililer zanlının üzerinde silah aradıktan sonra ona babası Marc Uricchio'yu sordular. Uricchio'nun, "Onu öldürdüm" diye yanıt verdiği ve yaşlı adamı "gerçekten de kötü bir şekilde" öldürdüğünü söylediği iddia edildi.

Raporda, soruşturmacıların daha sonra eve girdiği ve merdivenlerde ve duvarın her iki tarafında kan damlaları bulduğu belirtildi. Polis, 83 yaşındaki Marc Uricchio'nun cansız bedenini yatak odasında yerde yatarken buldu. Kurbanın kasıkları ve karnı kesilmiş, iç organlarından bazıları vücudunun dışına çıkarılmıştı.

Steven James Uricchio cinayet suçlamasıyla gözaltına alınırken polis yüzbaşısı Jeffrey Raines, News-Times'a yaptığı açıklamada, bu korkunç suçun Ridgefield'da 2003'ten bu yana işlenen ilk cinayet olduğunu söyledi.

Pazartesi günü Danbury Yüksek Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılan zanlı tutuklanarak intihar gözetiminde tutulacağı cezaevine gönderildi. Zanlının mahkemeye hissiz ve tepkisiz bir şekilde olduğu için taşınarak getirildiği belirtildi. Uricchio, 4 Eylül'de yeniden mahkemeye çıkacak.