Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi İçin Washington'a Geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere ABD'nin başkenti Washington'a geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere ABD'nin başkenti Washington'a geldi.

Erdoğan ve beraberindeki heyet, özel uçak ile Andrews Askeri Hava Üssü'ne iniş yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Sedat Önal, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün ve diğer yetkililer karşıladı.

Erdoğan'ın beraberinde eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, Cumhurbaşkanlığı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Çağatay Özdemir ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan da Washington'a geldi.

NATO'nun 75. Yıl Anma Etkinliği

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında düzenlenen devlet ve hükümet başkanları toplantısına katılacak.

Zirve kapsamında gerçekleştirilecek NATO'nun 75. Yıl Anma Etkinliği'ne de iştirak edecek olan Erdoğan, ayrıca bazı devlet ve hükümet başkanlarıyla ikili görüşmelerde bulunacak.