Divane NJ'de Her Cuma Fasıl Gecesi: Eğlenceye Doyacaksınız!

Amerika Birleşik Devletleri'nin New Jersey eyaletinde, eğlencenin vazgeçilmez adresi olan Divane NJ, her cuma akşamı düzenlediği muhteşem fasıl geceleri ile konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinde, eğlencenin vazgeçilmez adresi olan Divane NJ, her cuma akşamı düzenlediği muhteşem fasıl geceleri ile konuklarını ağırlıyor. Geleneksel Türk müziği ve eşsiz alakart menüsü ile öne çıkan bu fasıl gecesi, Divane NJ’yi ABD’nin vazgeçilmez mekanlarından biri haline getiriyor.

Her Cuma Divane’de Fasıl Keyfi

Her hafta cuma günü, Divane NJ’de düzenlenen fasıl gecelerinde Umut Yaşmut ve Gökhan Çankaya'nın eşsiz performanslarıyla kulaklarınızın pası silinecek. Türk müziğinin en güzel örneklerinin sergilendiği bu gecelerde, hem müziğin hem de sohbetin tadını çıkaracaksınız. 

Alakart Menüsü ile Lezzet Şöleni

Divane NJ’nin özenle hazırlanan alakart menüsü, damak zevkinize uygun çeşitli lezzetler sunuyor. Hem göze hem de mideye hitap eden birbirinden lezzetli yemekler eşliğinde, canlı müziğin keyfiyle eğlenceniz katlanacak. 

Türk müziğinin unutulmaz eserlerinin büyük bir ustalıkla yorumlandığı bu keyifli gecelerde yerinizi ayırtmak veya detaylı bilgi almak için 973 317 0294 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 

Konum: 634 Gorge Rd, Cliffside Park, New Jersey
İletişim: 973 317 02 94