Dünyaca ünlü donut markası ücretsiz tatlı dağıtıyor

Dünyanın en ünlü markaları arasında yer alan donat markası Krispy Kreme, kampanya kapsamında ücretsiz glazeli donut dağıtıyor. Önümüzdeki pazartesi gününe kadar devam edecek kampanyada bedava ürünü almak için bir McDonald's fişine ihtiyacınız var.

Krispy Kreme tutkunları, 14 Ekim’e kadar herhangi bir McDonald's’tan alınan fişle ücretsiz glazeli donut alabilir. Ancak bu tatlı ikram için geçerli fişin 10-14 Ekim tarihleri arasında alınmış olması gerekiyor.

Bu kampanya, Krispy Kreme’in McDonald’s ile yeni ortaklığını kutlamak amacıyla düzenleniyor. 2026 yılına kadar, Krispy Kreme donutlarının tüm McDonald’s lokasyonlarında satışa sunulması planlanıyor. Chicago’nun, bu yeni ürün yelpazesine sahip ilk şehir olması bekleniyor.

Krispy Kreme’in CEO’su Josh Charlesworth, “Tüketicilerden aldığımız en büyük talep, lezzetli ve taze donutlarımıza daha fazla erişim. Krispy Kreme donutlarının McDonald’s altında yer alması, hayranlarımız için harika bir gelişme. McDonald’s’ı ziyaret eden misafirlerimize ücretsiz glazeli donut verme fırsatını kutlamaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

Gelecekte, ABD’deki tüm McDonald’s müşterilerine orijinal glazeli, çikolata kaplı ve kremalı donutlar sunulacak. Bu tatlılar, tek tek veya altılı paketler halinde satın alınabilecek. Ancak, bu genişlemenin zaman almasının sebebi, Krispy Kreme’in bu kadar çok McDonald’s için gerekli üretim kapasitesini sağlaması gerektiği olarak belirtiliyor.

ÜCRETSİZ DONUT ALMAK İÇİN NE GEREKİYOR?

Ücretsiz donut almak için 10-14 Ekim tarihleri arasında bir McDonald's fişini göstermeniz yeterli. 

GELİŞEN PARTNERLİK

Krispy Kreme ve McDonald’s arasındaki bu ortaklık, iki markanın da müşteri tabanını genişletmesine olanak tanıyacak. Donutlar, McDonald’s’ın tüm şubelerinde yer alacak.