Eline Testeresini Aldı: Müslüman Çifte Saldırdı!

İngiltere'nin Manchester kentinde yaşanan şok edici bir olay, ülkede aşırı sağcı şiddet olaylarının tırmandığını gözler önüne serdi. Yoldan geçen bir adam, elektrikli budama testeresiyle Müslüman bir çifte saldırdı.

İngiltere’nin Manchester kentinde yaşanan şok edici bir olay, ülkede aşırı sağcı şiddet olaylarının tırmandığını gözler önüne serdi. Elektrikli budama testeresiyle Müslüman bir çifte saldırdığı iddia edilen şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı.

Saldırı, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yayımlanan ve büyük yankı uyandıran bir video ile gündeme geldi. Görüntülerde, bir benzin istasyonundan elektrikli budama testeresiyle çıkan bir adamın, Müslüman bir çifti kovalamak üzere olduğu görüldü. Çift, saldırgandan son anda kaçmayı başararak arabalarına binip uzaklaştı. Görüntüler, halk arasında büyük bir infiale neden oldu.

Manchester Polisi, sosyal medyada yayımlanan videoların ardından harekete geçti ve şüpheliyi gözaltına aldı. 30'lu yaşlarındaki adamın, yakalandığı açıklandı.