En iyi fast food patates kızartmaları sıralandı: McDonald's zirvede, sevilen bir zincir hayal kırıklığı yarattı

Fast food zincirleri arasında yapılan patates kızartması testinde, McDonald's rakiplerini geride bırakarak birinci olurken, In-N-Out son sıralarda kaldı.

Fast food dünyasının vazgeçilmezi patates kızartmaları için yapılan bir tat testinde, popüler hamburger zinciri In-N-Out, son sıralarda yer alarak şaşkınlık yarattı.

Eat This, Not That! adlı site tarafından yapılan değerlendirmede, In-N-Out’un “bölücü” kızartmaları, “bayat ve oda sıcaklığında kibrit çöpü” olarak tanımlandı. Eleştirmenler, zincirin kaliteli Kennebec patatesleri kullanmasına rağmen, kızartma işlemlerinde eksik kaldığını belirtti. Restoranın, patatesleri iki kez kızartma veya haşlama konusundaki isteksizliği, bu sonucu doğurdu.

Testte sadece In-N-Out eleştirilmedi. Five Guys, yüksek fiyatları ve yağlı patatesleri nedeniyle dokuzuncu sıraya geriledi. İki kez pişirilen patateslerin daha yağlı olması, eleştirmenlerin gözünden kaçmadı ve bu durum zincirin popülerliğini sarsmış görünüyor.

Ancak, McDonald’s için durum tam tersiydi. Fast food devinin patates kızartmaları, testte birinci sırayı alarak övgü topladı. Uzmanlar, McDonald’s’ın patateslerinin dışı çıtır, içi hafif ve nişastalı yapısıyla tam anlamıyla “karşı konulamaz” olduğunu vurguladı. Wendy’s ikinci sırada yer alırken, Arby’s kıvırcık patatesleri üçüncülüğe oturdu. Chick-Fil-A’nın waffle kesimli kızartmaları beşinci olurken, Shake Shack ise buruşuk kesimleriyle yedinci sırada kendine yer buldu.

Fast food dünyasında patates kızartmaları savaşları hız kesmeden devam ediyor, ancak zirvede olanlar şimdilik net.