Erdoğan Washington'da Liderlerle Bir Araya Geldi: NATO'da Son Gün!

Amerika Birleşik Devletleri'nin başkenti Washington'da düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nin üçüncü günü devam ediyor. Washington'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, zirvede yoğun bir program yürütüyor.

Amerika Birleşik Devletleri'nin başkenti Washington'da düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nin üçüncü ve son günü devam ediyor.

75'inci kuruluş yıl dönümünü kutlayan NATO zirvesine katılmak üzere Washington'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, zirvede yoğun bir program yürütüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sabah saatlerinde Asya-Pasifik ülkeleri başta olmak üzere çeşitli ortak ülkelerin davet edildiği oturuma katıldı. Müttefik ve Ortak Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı'nda da yer alan Erdoğan, toplantı öncesinde mevkidaşları ve diğer liderlerle samimi sohbetler gerçekleştirdi. 

Erdoğan, gün boyunca süren yoğun programının ardından NATO-Ukrayna Konseyi toplantısına da katılım gösterecek.

Günün ilerleyen saatlerinde basın toplantısı düzenleyerek gazetecilere zirvenin detaylarını aktaracak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıların sona ermesinin ardından Türkiye'ye geri dönecek.