Geleneksel Olmayan Bir 'Aile Portresi'

Blake Lively, eşi Ryan Reynolds ile geleneksel olmayan bir 'Aile Portresi' paylaştı. 'Gossip Girl' dizisinin eski oyuncusu, hem kendisinin hem de eşi Ryan Reynolds'un yakında çıkacak filmlerini kutlamış oldu.

Blake Lively alışılmışın dışında bir aile fotoğrafı paylaştı. 36 yaşındaki Lively, çarşamba günü 13 Temmuz'da Instagram Hikayeleri'nde paylaştığı gönderide, Ryan Reynolds'un Deadpool ve Wolverine filminin sinemalara girmesiyle birlikte kocasına esprili bir selam gönderdi. Lively'nin önümüzdeki ay vizyona girecek olan romantik draması It Ends with Us da vizyona girmeye hazırlanıyor.

It Ends with Us kitabının yazarı Colleen Hoover tarafından çekilen bir fotoğraftan oluşan Lively'nin paylaşımında, kimliği belirsiz bir sinema salonunda yan yana duran, kendisinin yakında vizyona girecek filminin ve Reynolds'un son Deadpool filminin posterleri yer aldı.

Hikayeye "Aile Portresi" başlığını atan oyuncu, filmin Instagram hesaplarının yanı sıra Hoover'ın hesabını da etiketledi.

Deadpool & Wolverine 26 Temmuz'da vizyona girecekken, It Ends with Us ise 9 Ağustos'ta vizyona girecek.

Lively , nisan ayında PEOPLE'a son filminde Lily'yi canlandırmayı ne kadar sevdiğini anlatmış ve karakterin "çok sayıda insanda yankı bulduğunu" açıklamıştı.

 

Öte yandan, 47 yaşındaki Reynolds, mayıs ayında PEOPLE'a konuşurken yaklaşan filmi hakkında pek fazla bilgi vermedi. Ancak, Hugh Jackman ile olan arkadaşlığından bahsetti ve yönetmen Shawn Levy'den aldığı ebeveynlik tavsiyelerini paylaştı .