GTA Vice City'deki Meşhur Otel Aslında Gerçekmiş!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde bulunan GTA: Vice City'nin meşhur otelini bir Türk vatandaş ziyaret etti. Sosyal medya kullanıcısı meşhur otelin fiyatlarını takipçileriyle paylaştı. 

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde bulunan GTA: Vice City'nin meşhur otelini bir Türk vatandaş ziyaret etti. Sosyal medya kullanıcısı meşhur otelin fiyatlarını takipçileriyle paylaştı.

GTA: Vice City'nin meşhur oteli, oyun severler tarafından tanınıyor ve Miami'nin ünlü plajlarının hemen karşısında konumlanıyor.

Otelin fiyatı ise kişi başı 125 dolar olarak belirlendi. Bu ücrete konaklamanın yanı sıra yeme-içme hizmetleri de dahil. 

Oyun dünyasında gördüğümüz "superstar" konforuna bu kadar uygun bir fiyata mı kalacağız diye düşünen bazı oyuncular, bu durumu "GTA'da bile bu kadar uygun fiyatlı konaklama mı var?" şeklinde yorumladı.

Oyun severler, GTA: Vice City'deki lüks otelin gerçek dünyadaki fiyatını görünce, fiyat-performans değerlendirmeleri yapmadan edemediler. Şimdi herkes, bu otelin gerçek dünyada nasıl bir deneyim sunduğunu ve tatilcilerin neler yaşadığını merak ediyor.