Hakaan Santa Monica'da Kayboldu

Amerika Birleşik Devletleri Kaliforniya eyaleti Santa Monica şehrinde 33 yaşındaki Haakan Mjaanes kaydoldu. Anne Melek Mjaanes, "En son Santa Monica'ya gideceğini biliyorduk" dedi.

Amerika Birleşik Devletleri'nde daha önce kaybolmuş iki gencin haberini paylaşmıştık. O geçlerden biri 26 yaşındaki Mustafa Karataş'tan acı haber gelmiş, gencin 25 Haziran'da hayatını kaybettiği öğrenilmişti.

Diğer kayıp genç olan Gökhan Özbey'den ise hala haber yok. İki yıl öncesine kadar Türkiye'deki yakınlarıyla iletişim kuran Özbey'den bir daha haber alınmazaken yeni bir kayıp haberi daha geldi.

Kaliforniya eyaleti Santa Monica şehrinde 33 yaşındaki Haakan Mjaanes kaydoldu.  Anne Melek Mjaanes, "Oğlum Haakan Mjaanes 30 Mayıs, 2023 tarihinden beri kayıp. 6’4” boyunda, 90 kilo civarında, son derece sportif 33 yaşında. Missing Person olarak kaydedildi ama maalesef bulunamadı. En son Santa Monica’ya gideceğini biliyorduk. Ben, annesi Melek Mjaanes, Sherman Oaks’da oturuyorum" dedi. Hakan Mjaanes'i görenlerin, yerini bilenlerin, onunla ilgili herhangi bir bilgisi olanların aşağıdaki telefon numarasını araması isteniyor.

Anne Melek Mjaanes: +1 (424) 567‑2534