Hollywood Yıldızı Martin Mull Hayatını Kaybetti!

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı ünlü oyuncu Martin Mull, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek 80 yaşında hayatını kaybetti.

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı ünlü oyuncu Martin Mull, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek 80 yaşında hayatını kaybetti. 'Roseanne', 'Sabrina the Teenage Witch' ve 'Arrested Development' gibi popüler projelerde yer alan Mull'un vefatı, hayranlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

Kızı Maggie Mull, sosyal medyada yaptığı paylaşımda babasının "uzun bir hastalıkla" mücadele ettikten sonra vefat ettiğini duyurdu. Maggie, babasının her yaratıcı disiplinde mükemmel olduğunu ve komik olmayı hiç bırakmadığını belirterek, "Babam; ailesi, arkadaşları ve meslektaşları tarafından derinden özlenecek" dedi.

Mull'un 'Sabrina the Teenage Witch' dizisindeki rol arkadaşı Melissa Joan Hart, sosyal medyada paylaşım yaparak, "Huzur içinde yat dostum.” dedi..

Oyunculuk, komedi, yazarlık ve müzik alanlarındaki çok yönlü yetenekleriyle tanınan Mull'un mizah anlayışı ve sanatı, uzun süre hafızalarda kalacak.