Indianapolis'te Trafik Kavgası Kanlı Bitti!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Indiana eyaletinde bulunan Indianapolis şehrinde meydana gelen bir tartışma ölümle sonuçlandı.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Indiana eyaletinde bulunan Indianapolis şehrinde meydana gelen bir tartışma ölümle sonuçlandı. 29 yaşındaki Gavin Dasaur, beyaz bir pikap sürücüsünü tehdit etti ve sürücü de karşılık olarak ateş ederek Dasaur'u öldürdü. 

Çatışma iki araç arasında yaşanan bir trafik tartışması sonucunda patlak verdi. Olay anı, sosyal medyada paylaşılan bir video ile gündeme geldi. Görüntülerde, Dasaur’un elindeki silahla pikap sürücüsüne bağırarak tehdit ettiği ve sürücünün de silahını çıkararak ateş ettiği anlar yer aldı. İlk başta gözaltına alınan pikap sürücüsü, daha sonra meşru müdafaa durumu göz önünde bulundurularak serbest bırakıldı.

Dasaur'un eşi Cinthya ZaMora, eşinin çalışkan ve yardımsever biri olduğunu belirterek, “Bu şekilde ölmeyi hak etmedi,” dedi. ZaMora, olayın ardından yaşadığı şoku ve üzüntüyü dile getirdi. Polis ise olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirtti.