İş İnsanı Selçuk Sal'dan Büyük Transfer

Amerika Birleşik Devletleri'nde elli yıldır yaşayan ve yedi yaşından itibaren restoran sektörünün içinde büyüyen iş insanı Selçuk Sal Küçük, yeni bir hamle ile dikkatleri üzerine çekti. İşte Selçul Sal Küçük'ün çok konuşulacak transferi...

Amerika Birleşik Devletleri'nde elli yıldır yaşayan ve yedi yaşından itibaren restoran sektörünün içinde büyüyen iş insanı Selçuk Sal Küçük, yeni bir hamle ile dikkatleri üzerine çekti. Amerika’da ilk şubesini Philadelphia South Street’te açan Meşhur Köfteci Ramiz, yaklaşık yedi ay önce kapılarını misafirlerine açmıştı.

Bu yedi aylık süre zarfında, Türkiye’den birçok ünlü sanatçıyı Philadelphia’ya getirerek sahne aldıran Meşhur Köfteci Ramiz, her hafta sonu canlı müzik eşliğinde misafirlerine unutulmaz saatler yaşattı. Lezzet şöleni ve müzik ziyafeti ile adını duyuran Meşhur Köfteci Ramiz Philadelphia, şimdi yeni bir hamleyle gündemde.

Çok Konuşulacak Transfer

İş insanı Selçuk Sal Küçük, kısa sürede büyük bir başarıya imza attı ve şimdi de Meşhur Köfteci Ramiz’in baş aşçısı ve kasabı olan Yusuf Onbiroğlu’nu Philadelphia şubesine transfer etti. Uzun yıllardır Köfteci Ramiz’in Türkiye’deki tüm şubelerinin şefliğini ve kasaplığını yapan usta şef Yusuf Onbiroğlu, artık Philadelphia’da görevine başladı.

Bundan sonra ünlü Köfteci Ramiz Philadelphia şubesinde, tüm etler, köfte çeşitleri, döner, kebap ve mezeler Yusuf Onbiroğlu’nun hünerli ellerinden çıkacak.

Bu haftadan itibaren Philadelphia şubesinde çalışacak baş aşçısı Onbiroğlu için Selçuk Sal Küçük, “Meşhur Köfteci Ramiz Philadelphia’da lezzet şöleni artarak devam ediyor.Bundan sonra tüm etler ve et çeşitleri Köfte türlerinden dönerine, kebap çeşitlerine ve  tüm mezelerine kadar usta şef ve kasap ONBİROĞLU’nun önderliğinde misafirlerimizle buluşmaya bu  hafta başlıyor.” dedi. 

Meşhur Köfteci Ramiz’i, Philadelphia’da açma sürecinden bahseden İş İnsanı Selçuk Sal Küçük,  “Bir yıldan uzun süre Köfteci Ramiz’i, Philadelphia’ya getirmek için çok uğraşmıştım. Manisa ve Amerika arasını su yolu yapmıştım. Ramiz grubunun Philadelphia’da bir şube açmasıyla ilgili hem maddi hem manevi zor bir süreçten geçtim. Allah’a şükürler olsun ki bu işin üstesinden zor da olsa geldim. Yedi ay önce açıldığımız dönemde Köfteci Ramiz’in baş şefi ve kasabı Yusuf Onbiroğlu, iki ay boyunca bizlerle kalmış ve şeflerimizi yetiştirdikten sonra Türkiye’ye, Manisa’ya dönmüştü. O günden bugüne Ramiz grubunu nasıl ikna ederim ve gerçekten bu önemli şefi devamlı olarak ekibime nasıl katarım diye düşünüyordum. Mücadeleyi seven biri olarak, şükürler olsun bu büyük ve önemli transferi de başardım. Usta şef kasap Yusuf Onbiroğlu, bu hafta itibariyle artık sürekli olarak Philadelphia şubemizde. “ dedi. 

Selçuk Sal Küçük, “Tüm etlerimiz, kebap çeşitlerimiz, döner ve köfte çeşitlerimiz, tüm mezelerimiz A’dan Z’ye menümüzde ne varsa bu hünerli ellerden hazırlanıp misafirlerimizle buluşacak. Lezzet şölenimiz katlanarak devam ediyor. Bu güzel haberi misafirlerimize ABDPost sayesinde duyurmaktan dolayı da çok mutluyum." ifadelerini kullandı.