İş İnsanı Selçuk Sal Küçük'ten Bağış Etkinliği!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Philadelphia eyaletindeki South Street bölgesinde bulunan 'Friends of the South Street Mini Station' onarımı için ABD'nin sevilen iş adamı Selçuk Sal Küçük bir bağış etkinliği düzenledi. 

Amerika Birleşik Devletleri’nin Philadelphia eyaletindeki South Street bölgesinde bulunan “Friends of the South Street Mini Station” onarımı için ABD’nin sevilen iş adamı Selçuk Sal Küçük bir bağış etkinliği düzenledi. 

Etkinlik, bölgedeki yerel topluluk ve iş gruplarıyla gerçekleştirildi ve önemli bir destek sağlandı. Katılımcılar, Friends of the South Street Mini Station’ın güvenliği ve işlevselliğini artırmak için topladıkları bağışlarla destek verdiler.

Meşhur Köfteci Ramiz Philadelphia’nın sahibi Selçuk Sal Küçük’ün organize ettiği bağış etkinliği, South Street bölgesindeki iş dünyası ve yerel topluluklar arasında olumlu bir dayanışma örneği olarak değerlendirildi. 

Polis, bölge sakinleri ve iş dünyası arasındaki işbirliğini geliştirmek için çalışan yerel topluluk ve iş gruplarının ortaklığında faaliyet gösteren Friends of the South Street Mini Station’ın amacı, kamu güvenliği düzeyini yükseltmek, suç olaylarını azaltmak ve vatandaşların güvenlik duygusunu artırarak mahallelerin yaşam kalitesini ve ekonomik yaşayabilirliğini arttırmaktır.