Justin Bieber, Instagram Hikayesinde Osmaniyeli Çocuğu Paylaştı!

Dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile Türkiye gündemine oturdu. Bieber, Osmaniye'de bir düğünde dans eden çocuğun videosunu Instagram hikayesinde yayınladı.

Dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile Türkiye gündemine oturdu. Bieber, Osmaniye’de bir düğünde dans eden çocuğun videosunu Instagram hikayesinde yayınlayarak büyük ilgi topladı.

Key Glok Müziği ile Viral Oldu

Videoda, Key Glok’un bir şarkısıyla mixlenmiş olarak görülen Osmaniyeli çocuğun dans performansı, Instagram başta olmak üzere birçok sosyal medya platformunda hızla yayıldı. Bieber’ın paylaşımının ardından video, binlerce hayran tarafından tekrar paylaşıldı ve kısa sürede en çok izlenen içeriklerden biri haline geldi.

Bieber Ailesi Heyecanla Bebek Bekliyor

Bieber, eşi Hailey Baldwin ile ilk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. 2018 yılında evlenen çift, Mayıs ayında bebek beklediklerini duyurmuştu. 27 yaşındaki model Hailey Baldwin, şu anda 8 aylık hamile ve çiftin heyecanı her geçen gün artıyor.

       Bu gönderiyi Instagram'da gör                     

Justin Bieber (@justinbieber)'in paylaştığı bir gönderi

Sık sık hamile eşiyle birlikte verdiği pozlarla gündeme gelen ünlü şarkıcı, bu kez Osmaniyeli çocuğun videosuyla dikkat çekti. Bieber’ın paylaşımı, dünya genelindeki hayranlarının da ilgisini çekti ve video sosyal medyada hızla yayılarak viral oldu.