Kanada Bu Olayı Konuşuyor

Kuzey Amerika'nın Kanada şehrinde dehşet verici bir olay yaşandı. Türkiye'den Kanada'ya giden Ağrılı kardeşlerden biri diğerini kılıçla ağır yaraladı. İki kardeşin kavgası kanlı bitti.

Türkiye’den Kanada’ya giden Ağrılı kardeşlerin kavgasında dehşet yaşandı. Kardeşlerden biri diğerini kılıçla ağır yaraladı. Wilson Heights Bulvarı bölgesinde gerçekleşen saldırı çarşamba günü saat 19:45 sularında meydana geldi.

Dokuz saniyelik video, bir itfaiye aracının yanından geçen çıplak adamın, ardından iki sopa benzeri silah taşıyan bir saldırgan tarafından takip edildiğini gösteriyor.

Toronto Polis Teşkilatı olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:
İki kişi arasında bir tartışma başladı. Tartışma sırasında bir kişi bıçakla yaralandı. Yaralı adam, yardım çağırmak amacıyla olay yerinden kaçmaya başladı. Şüpheli, kendisini takip etmek amacıyla iki adet tahta benzeri bir silahla donanmış olarak yaralıyı takip etti. Polis ekipleri, kısa bir süre sonra zanlıyı yakaladı. İki tarafın birbirini tanıdığı tespit edildi. 26 yaşındaki Ferhat Aydemir isimli şüpheli, Toronto’da tutuklandı ve aşağıdaki suçlamalarla karşı karşıya:

İki adet silahla saldırı. 

Saldırı sonucu bedensel zarar.

Ağır yaralama.

Haber ile ilgili video ayrıntısı --> https://youtube.com/shorts/ygPuGp3lAgA?feature=share