Kedi Hanımlar Polemiği Büyüyor

Amerika Birleşik Devletleri Başkan Adayı Donald Trump'ın yardımcısı olarak seçtiği JD Vance ile ünlü oyuncu Jennifer Aniston arasındaki "Kedi hanımlar" polemiği büyüyor. JD Vance, Aniston'un 2 yaşındaki kızını tartışmaya dahil etmesine "İğrenç" yorumunu yaptı.

27 Temmuz'da Radford Üniversitesi'nde düzenlenen bir kampanya mitinginde görülen Cumhuriyetçilerin başkan yardımcısı adayı JD Vance, kızına yönelik yaptığı yorumlar nedeniyle Jennifer Aniston'a karşılık verdi.

Aniston, yıllar önce çocuk yapmayan kadınlar için "Çocuksuz kedi hanımlar" diyen JD Vance'ın bu açıklamalarını gündeme getirmiş ve, "Söyleyebileceğim tek şey şu... Vance, kızınızın bir gün kendi çocuklarını doğuracak kadar şanslı olmasını diliyorum. Umarım ikinci seçenek olarak tüp bebek tedavisine yönelmek zorunda kalmaz. Çünkü siz bunu da ondan almaya çalışıyorsunuz" demişti.

TARTIŞMANIN BAŞLANGICI

Cumhuriyetçi başkan yardımcısı adayı, şu anda viral olan röportajında yıllar önce​​demokrat politikacılar Kamala Harris ve Alexandria Ocasio-Cortez'e saldırmış ve ve onları "demokratların tüm geleceğini" kontrol eden "çocuksuz kedi hanımları" olarak adlandırmıştı.  

Senatör, cuma günü Megyn Kelly Show'a katılırken "Friends" dizisinin yıldızının yorumları hakkında, "Bu iğrenç çünkü kızım 2 yaşında" diye konuştu.

JD Vance, "İkincisi, eğer doğurganlık sorunları yaşıyorsa, o konuşmada da söylediğim gibi, ona yardım etmek için elimden gelen her şeyi yapmaya çalışırım çünkü ailelerin ve bebeklerin iyi bir şey olduğuna inanıyorum" diye devam etti.

ANİSTON TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRMÜŞ

Aniston, 2022'de Allure Dergisi'ne verdiği röportajda tüp bebek yolculuğunu ayrıntılı olarak anlatmış ve, "Her şeyimi ortaya atıyordum. Birisi bana 'Yumurtalarını dondur. Kendine bir iyilik yap.' deseydi her şeyi verirdim" demişti.

Aniston, Vance'in kendisi hakkındaki yeni yorumlarına henüz yanıt vermedi.