Kız Arkadaşıyla Kavga Eden Adam, Evi Ateşe Verdi: Dört Kişi Kurtarıldı

Amerika Birleşik Devletleri'nin New Jersey eyaletinde yaşanan olayda Leonard Jones, kız arkadaşıyla tartışmasının ardından evini benzin dökerek ateşe verdi. Yangın sırasında evde bulunan dört kişi güvenli bir şekilde kurtarıldı.

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinde, 50 yaşındaki Leonard Jones isimli adam, kız arkadaşıyla tartışmasının ardından kız arkadaşının yaşadığı evi benzin dökerek ateşe verdi. Gece saatlerinde gerçekleşen olayda, genç kadın ve evde bulunan diğer üç kişi alevler arasından güvenli bir şekilde çıkmayı başardı.

Güney Brunswick Polis Departmanı, Jones'un saat 03.00 civarında Güney Brunswick'teki Old Beekman Road'daki evde kız arkadaşıyla kavga ettikten sonra yangını başlattığını bildirdi. Jones, ayrılmayı reddetmesi üzerine polis çağrıldı ve olayın ardından yangının evin her tarafını sardığı belirtildi.

Komşular, yangını fark ettikten sonra itfaiye ekiplerine haber verdi. Komşulardan Elise Campanella, olayla ilgili olarak "Oldukça büyüktü ve asıl korkum ağaçlardan gelip evimin üstüne düşmesiydi. Çılgınca bir yangındı" şeklinde konuştu.

Yangın sırasında Leonard Jones'un evinin dışında olduğu ve olayın ardından tutuklandığı bildirildi. Jones, ağırlaştırılmış kundaklama ve aile içi şiddet suçlamalarıyla yargılanacak.