Kocasını savunmak isterken tutuklandı!

Amerika Birleşik Devletleri California eyaletinde, hayvan zulmünden suçlanan bir adamın karısı, eşinin masumiyetini kanıtlamak isterken tutuklandı.

Amerika Birleşik Devletleri California eyaletinde daha önceden bir hayvana zulüm etmekle suçlanan adamın karısı, kocasının masum olduğunu kanıtlamak isterken tutuklandı.

43 yaşındaki Erick Flores, geçen kış, köpeklerini günlerce dışarıda bıraktığı iddiasıyla Mart ayında tutuklandı. 

67 yaşındaki komşuları Janet Hughes’ın kendilerini yalan yere ihbar ettiğini belirten Flores, "Bu dava yakında sonuçlanacak çünkü bu iddiaların hiçbirinin doğru olmadığını kanıtladım" diyerek bu suçlamanın asılsız olduğunu iddia etti. 

Çimlere Tabelalar Yerleştirdi

Kocasının masumiyetini kanıtlamak isteyen Gabby Aybar, Knoell Yolu'ndaki çimlere, eşi Flores'in masum olduğunu belirten onlarca tabela yerleştirdi. Tabelalardan birinde sırtından bıçaklanan bir kişinin fotoğrafı vardı. Diğerlerinde ise adam kayırma ve ırkçılık iddiaları olduğunu belirten resimler ve "sahte haber" yazıları bulunuyordu.

Yetkililer, komşusu Hughes'u kızdırmak için haftalarca yüksek sesle müzik çaldığı ve yaklaşık 40 kez gürültü çıkardığı gerekçesiyle Aybar’ı tutukladı.

Komşuları Hughes ise “Korkunçtu. Aynı şarkıyı günde 9-10 saat boyunca tekrar tekrar çaldı. Gürültüyü bastırmak için klimalar ve vantilatörler açıkken uyumak zorunda kaldık” dedi.

Hughes, yüksek sesle açılan şarkıların sözleri ve tabelalardan, kendisini tehdit altında hissettiğini, oğlunun artık korkudan evlerini ziyaret etmek istemediğini söyledi.

Flores-Aybar çiftinin tutukluluk süresinin devam ettiği bildirildi.