Lezzetli bir New York turu yapmak isteyenler Museum of City New York'a

Museum of City New York'ta Great Borough Bake-Off 'İkonik New York' temalı sergi düzenleniyor. Sergide birbirinden lezzetli zencefilli kurabiyeler, ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. 

Museum of City New York’ta Great Borough Bake-Off sergisi düzenleniyor. ‘İkonik New York’ temalı birbirinden lezzetli zencefilli kurabiyeler, ziyaretçilere zencefil ve tarçın kokuları eşliğinde bir gezi fırsatı sunuyor. Sergi kapsamında 23 farklı sanatçının eserleri arasında bir de Türk sanatçının yaptığı kurabiyeleri bulunuyor. Filiz Cihan Çemberci, yaptığı kurabiyeleri, ziyaretçilerin beğenisine sundu. 

ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

Sergide yer alan her bir zencefilli kurabiye, New York'un özünü şeker ve baharatlarla yakalayan yetenekli fırıncı ve sanatçıların ellerinden geçti. İkonik mekanlardan oluşan bu yenilebilir kış harikalar diyarına, ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. 

18 YAŞ ALTINA ÜCRETSİZ

Öte yandan müze girişinde 18 yaş altına herhangi bir ücret talep edilmezken, giriş ücretlerinde ise ‘pay-what-you-wish’ yöntemi uygulanıyor.

FİLİZ CİHAN ÇEMBERCİ KİMDİR?

Filiz Cihan Çemberci Türkiye'de moda tasarımı eğitimi aldı ve Amerika Birleşik Devletleri'ne taşınmadan önce birçok tasarım ödülü aldı. Şu an Queens'te yaşayan Çemberci, geçtiğimiz bahar Hot Bread Kitchen aşçılık kursundan mezun oldu. Çemberci’nin hedefi hem göze hem de damak tadına hitap eden sağlıklı ürünler satan küçük bir pastane açmak.