Mehmet Dinçerler, New York'un İkonik Markasını Avrupa'ya Açıyor!

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinde meşhur olan ve iş insanı Mehmet Dinçerler'in Türkiye'de açtığı Magnolia Bakery, artık Avrupa'ya da açılıyor! 

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde meşhur olan ve iş insanı Mehmet Dinçerler’in Türkiye’de açtığı Magnolia Bakery, artık Avrupa’ya da açılıyor. 

Mehmet Dinçerler’in 2022 yılında Türkiye’ye getirdiği ünlü New York markası Magnolia Bakery’yi Avrupa’ya açma hazırlıklarını sürdürüyor. Dinçerler, şu anda New York’ta gerekli anlaşmaları yaparken, “Magnolia Bakery Türkiye olarak Avrupa’ya açılıyoruz. Almanya ile 2025 yılında başlayacağız. İlk etapta birkaç büyük şehirde şube açtıktan sonra Amsterdam’a geçeceğiz,” dedi.

Magnolia Bakery Türkiye, Dinçerler ve kardeşi Tuğba Dinçerler tarafından 2022 yılının Eylül ayında İstanbul Vadi İstanbul’da ilk şubesini açtı. Ardından Anadolu Yakası’ndaki Akasya Alışveriş Merkezi ve Antalya’da Land of Legends’ta yeni şubeler açarak büyümeye devam etti. Haziran 2024’te ise İstanbul Mall of İstanbul’da üçüncü şubesini kapılarını açtı.

Dinçerler, Türkiye’deki şube sayısını artırmayı da planlıyor; yakın zamanda Tersane İstanbul’da, dünyadaki en büyük Magnolia Bakery şubesini 450 metrekarelik bir alanda açmayı hedefliyor.