Mercedesine Dokunan Otistik Çocuğa Tokat Attı

Amerika Birleşik Devletleri'nin California eyaletinde bulunan Los Angeles kentindeki Pacoima semtinde yaşanan bir olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 10 yaşındaki otistik Alfredo Morales, bir Mercedes-Benz aracının amblemine dokunduğu için aracın sürücüsü tarafından tokatlandı.

Amerika Birleşik Devletleri’nin California eyaletinde bulunan Los Angeles kentindeki Pacoima semtinde yaşanan bir olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 10 yaşındaki otistik Alfredo Morales, bir Mercedes-Benz aracının amblemine dokunduğu için aracın sürücüsü tarafından tokatlandı. Olay, etraftaki kişiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve hızla yayıldı.

Alfredo ve ablası, Laurel Canyon Bulvarı ile Osbourne Caddesi'nde karşıdan karşıya geçerken Alfredo, kavşakta kırmızı ışıkta duran araca dokundu. Bu masum hareket, sürücüyü öfkelendirdi ve sürücü çocuğa saldırdı. Kız kardeşi, kardeşinin otistik olduğunu söyleyerek araya girmeye çalıştı ancak sürücü Alfredo'ya tokat attı.

Alfredo'nun ailesi, oğullarının otizmli olması nedeniyle çevresini dokunarak keşfetme ihtiyacı duyduğunu belirterek, sürücünün davranışının kabul edilemez olduğunu vurguladı. Baba Miguel Morales, oğlunun adaletini aradığını ifade etti.

Sosyal Medyada Tepki

Olayın görüntüleri sosyal medyada büyük tepki topladı. Kullanıcılar, sürücünün bu davranışını kınarken, Alfredo ve ailesine destek mesajları yağdı. Otizmli bireylerin korunması gerektiği vurgulandı.

Yetkililerden Açıklama Bekleniyor

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattığını ve sürücünün kimliğinin tespit edilmeye çalışıldığını belirtti. Alfredo'nun ailesi, adaletin sağlanması için yetkililerden açıklama bekliyor.