MIM Society Üyeleri Central Park'ta Buluştu

Amerika Birleşik Devletleri New York şehrinde bulunan Central Park, MIM Society'nin geleneksel pikniğine ev sahipliği yaptı.Pikniği, ABDPost New York Temsilcisi Özlem Özgüt Yörekli takip etti. 

Amerika Birleşik Devletleri'nde Türk mimar, mühendis ve bilim insanlarının çatısı altında toplandığı MIM Society, geleneksel pikniğini Central Park'ta düzenledi. 

Her yıl sosyalleşmek için Central Park'ta piknik etkinliği organize eden MIM Society, bu yıl etkinlik için 17 Ağustos pazar gününü seçti. 

Katılımın yoğun olduğu organizasyonda Dernek Başkanı Çağatay Yavuz, Başkan Yardımcısı Hande Gerez, Yönetim Kurulu Üyeleri Yavuz Birol Guner, Haydar Erdoğan, Can Damcı, Bekir Özbay, Gamze Kahya, Aysu Unal ile birlikte MIM Denetim Kurulu üyeleri Zuhal Özgül ve Alper Erem ve pek çok akademisyen, mimar, mühendis, öğrenciler, iş insanları vardı.

Piknikte, sponsorlar Taşkın Bakery’den Derya Taşkın’ın ve Sophra Grill’den Şeniz İçil'in katkıları ile temin edilen ve üyeler tarafından hazırlanan çeşitli Türk yemekleri ve tatlıları ikram edildi.

MIM SOCIETY'NİN MİSYONU

Türk Amerikan Mimarlar, Mühendisler ve Bilim Adamları Derneği'nin (MIM) misyonu, üyelerinin mesleklerinde başarılı olmalarına ve ilerlemelerine yardımcı olmak, üyeleri arasında birliği, mesleki işbirliğini ve ağ oluşturmayı teşvik etmek.


MIM, misyonunu gerçekleştirmek için üyelerine bilim ve teknolojideki son gelişmeler hakkında yıllık teknik seminerler, sempozyumlar ve konferanslar düzenlemektedir.

MIM yönetim kurulu, dernek üyelerini etkinliklere katılmaya ve bu etkinliklerin hazırlanmasına destek olmaya teşvik ediyor. Mesleki etkinliklere ek olarak MIM, üyeleri arasında birlik, mesleki işbirliği ve ağ oluşturmayı teşvik etmek ve geliştirmek için buluşmalar, piknikler ve geziler gibi sosyal etkinlikler düzenliyor.

MIM Society, ABD'de mimarlık, mühendislik ve bilimin herhangi bir dalında okuyan Türk öğrencilere destek sağlamakta ve yol göstermektedir.