New Jersey'deki Plajda Korkunç Olay

Amerika Birleşik Devletleri New Jersey eyaleti Wildwood'da güneşlenen bir kadını yerel polis aracıyla ezdi. Çığlıklar atan kadını plajda bulunanlar aracın ön kısmını kaldırarak kurtardı. İlginç olay bakın nasıl gelişti...

New Jersey Wildwood Polis Departmanından kimliği belirsiz bir polis memuru, çarşamba günü saat 15:30 civarında Rio Grande Caddesi yakınlarından gelen bir ihbara cevap verirken, havlu üzerinde yatan bir kadının gövdesinin üzerinden geçti. Wildwood Polis Şefi Joseph Murphy,  Atlantic City Press'e yaptığı açıklamada, kadının ezildiğini söyledi.

Star-Ledger'ın haberine göre, yoldan geçenler hemen yardıma koştu. Bazıları kumu kazmaya çalışırken diğerleri Ford F-150'nin ön kısmını kaldırarak kadını kurtardı.

Görgü tanıklarından biri, kadının olaydan önce koyu renkli giysilerle plajda bir adamla oturduğunu adamın olay gerçekleştiği anda denizde yüzdüğünü söyledi. Polisin kadını ezdiğini, civardakilerin uyarmasıyla anladığını ve bir anda durduğunu belirten görgü tanığı, "Herkes bölgede toplandı. Polis araçtan atlayıp ayrdım etmeye çalıştı" dedi.

Olayı gören bir diğer kişi Ryan Cortes, "Kimse polisin neden bu kadar kalabalık bir plajda araç kullandığını anlamadı" dedi. 

ABC 6'nın haberine göre, mağdurun durumu iyi.  Tedavi altına alınan akdının birkaç kaburgasının ve üç omurunun kırık olduğu ve bir akciğer yaralanmasının bulunduğu belirtiliyor. 

Olayla ilgili soruştuma sürüyor.