New York'ta Hakkı Akdeniz'in Yeni Şubesi

Amerika Birleşik Devletlerinin New York eyaletinde yaşayan Hakkı Akdeniz yeni şubesini açtı. Elif Sümeyye Sakıcı'nın haberi

 

En İyi Göçmen ödülüne sahip olan Hakkı Akdeniz 2016'da, merhum Carrie Fisher'ın onuruna bedava pizza vererek medyanın ilgisini çekti. 2017 yılında Akdeniz, pizzacısında göçmenleri istihdam etti. Daha sonra 2017'de, tüm geliri yerel bir evsizler barınağına giden bir "Trump Pizza" satarak ulusal ilgi gördü. 2018 ve 2019'da, hayırseverliği New York Eyalet Meclisi'nden çeşitli bildiriler alarak tanındı.  2020'de Akdeniz, Super Bowl LIV'in ticari reklamında yer alarak ulusal ilgi gördü.

Şimdilerde New York’ta ki şubelerine bir yenisini ekleyen girişimci açılış konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“İki gün önce Ditmars Queens'de ki Champion Pizza büyük açılış lokasyonuna çok müteşekkirim ve minnettarım ve bunu mümkün kılan tüm harika müşterilerimize ve destekçilerimize daha fazla minnettar olamazdık.  Bu yeni şube, Queens, New York City'deki 4. lokasyonumuz ve ağız sulandıran tatlarımızı Queens'te daha da fazla pizza severle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Açılış etkinliğimizde yanımızda olan herkese ve yıllar boyunca bizi destekleyen tüm sadık müşterilerimize tekrar teşekkür ederiz.”