New York'ta Meclis Üyesi Susan Zhuang, Polis Memurunu Isırdı!

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinde bulunan Brooklyn bölgesinde düzenlenen bir protesto sırasında yerel meclis üyesi Susan Zhuang, bir polis memurunu ısırdığı iddiasıyla gözaltına alındı. 

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde bulunan Brooklyn bölgesinde düzenlenen bir protestoda yerel meclis üyesi Susan Zhuang, polis memurunu ısırdığı iddiasıyla gözaltına alındı. 

38 yaşındaki Susan Zhuang, kalabalığın protesto ettiği barınak yapımına karşı yürütülen eylemde polisle arbede yaşadı. Protestoya katılan yüzlerce kişinin arasında çıkan karışıklık sırasında, Zhuang'ın parlak pembe giysiyle dikkat çektiği ve bir barikata bağlanarak kelepçelenmeye direndiği görüldü.

İddialara göre, Zhuang, başka bir protestocunun tutuklanmasını engellemeye çalışırken bir polis memurunun kolunu ısırdı.

Olay yerinden elde edilen görüntüler ve yaralanan polis memurunun fotoğrafları basına yansıdı. Olayda toplam dokuz kişi tutuklanırken, üç polis memuru yaralandı. Susan Zhuang'a saldırı, tutuklanmaya direnme ve düzensiz davranış suçlamaları yöneltildi. Zhuang'ın avukatı, müvekkilinin de protesto sırasında yaralandığını belirterek, suçlamaların düşürülmesi gerektiğini ifade etti.