Nusr-Et'in New York'da İmajı Zedelendi

Nusret Gökçe'nin Salt Bae Burger Restoranı, New York'ta İmajını Kaybederek Kapanmak Zorunda Kaldı.

euronews sitesinin haberine göre,

Nusret Gökçe, ününe ün katan dirsek üzerinden tuz dökme hareketiyle tanınan restoran zinciri Salt Bae Burger'ı Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinde açmıştı. Ancak, müşterilerin abartılı yemek sunumları ve fahiş fiyatlarla ilgili yoğun sosyal medya paylaşımları, restoranın imajını hızla zedelemişti. 

New York, mükemmel hamburgerlerin peşinde koşan takıntılı bir şehir olarak bilinirken, Salt Bae Burger adeta "Şu Anda NYC'deki En Kötü Restoran" başlığıyla anılmaya başlandı. Üç yıl sonra ise restoran ne yazık ki kapanmak zorunda kaldı. 

Ancak asıl sorun, Salt Bae Burger'ın açıldığı günden beri fiyatlarla ilgiliydi. Restoran, 99 dolarlık altın karışımlı milkshake ve 100 dolarlık altın varak kaplı 'Altın Burger' gibi çeşitleriyle müşterilerin şaşkınlık, ilgi ve öfke hislerini uyandırdı. New York Post, iki kişilik bir akşam yemeği için ödenen 521 dolarlık faturayı "1 Numaralı Kamu Soygunu" olarak nitelendirdi. 

Salt Bae Burger'ın hızla popülerlikten düşüp New York'un en kötü restoranlarından biri haline gelmesi, fiyat politikalarıyla doğrudan ilişkili oldu. Müşterilerin hayal kırıklığı ve tepkisi, sonunda restoranın kapanmasına neden olan önemli etkenler arasında yer aldı.