Öğrencisine cinsel istismarda bulunan öğretmen tutuklandı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Güney Carolina eyaletinde bir öğretmen, öğrencisini kendisiyle birlikte olmaya zorladığı gerekçesiyle tutuklandı.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Güney Carolina eyaletinde, özel bir Hristiyan okulunda öğretmenlik yapan evli ve iki çocuk annesi Reagan Anderson, 17 yaşındaki öğrencisine kendisiyle birlikte olması için baskı yaptığı ve çıplak fotoğraflarını gönderdiği gerekçesiyle tutuklandı.

Okulda hızla yayılan söylentiler sonucu polis ile iletişime geçen okul yetkilileri, araştırma sırasında görevliler ile tam bir işbirliği içinde oldular.

Okul müdürü Brandy Mullennax konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Anderson’un öğretmenlik görevinden kovulduğunu bildirdi.

Cinsel istismara maruz kalan öğrencinin ailesi “Güvenimizi suistimal eden ve eğitimci olarak verdiği yemini ihlal eden bu öğretmen oğlumuzun hayatını mahvetti” diyerek Anderson’a tepkilerini dile getirdi.

Davayla ilgili yargıç, Anderson’un 2.500 dolar kefalet ile serbest bırakılmasını ve cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen çocuk ve ailesiyle görüşmesinin yasaklanması kararını verdi.