Öğrencisine cinsel istismarda bulunan öğretmen tutuklandı

Amerika Birleşik Devletleri New Jersey'de bir beden eğitimi öğretmeni 4 yıl boyunca öğrencisine cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Amerika Birleşik Devletleri New Jersey’de bir beden eğitimi öğretmeni 4 yıl boyunca öğrencisine cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Bridgewater-Raritan Lisesi’nin eski öğretmeni olan 38 yaşındaki Lydia Pinto, birinci derece ağırlaştırılmış cinsel saldırı ve iki kez ikinci derece cinsel saldırı ile suçlandı.

Somerset İlçe Savcılığı, Bridgewater Polis Departmanına Lydia Pinto’un öğrencisiyle yaşadığı iddia edilen ilişkiyi anlatan isimsiz bir mail geldiğini ve soruşturmanın böyle başladığını ifade ettiler.

Somerset İlçe Savcısı John P.McDonald, yaptığı basın açıklamasında, artık bir yetişkin olan kurbanın kimliğinin tespit edildiğini ve çocuk istismarı birimindeki dedektifler tarafından sorgulandığını bildirdi.

Açıklamada “Kurban, eski öğretmen Lydia Pinto ile ilişki yaşadığını ayrıca 14 ila 15 yaşlarındayken ilişkinin cinselliğe dönüştüğünü ve lise son sınıfta kadar devam ettiğini bildirdi” denildi.

Savcı, cinsel aktivitenin tamamının Raritan İlçesi’nde gerçekleştiğini söyledi.

Somerset İlçe Hapishanesine gönderilen Pinto, bir hafta sonra bir sonraki mahkeme tarihine kadar serbest bırakıldı.