One Direction'ın Eski Üyesi Liam Payne, Hayatını Kaybetti!

Dünyaca ünlü müzik grubu One Direction'un eski üyesi Liam Payne, Arjantin'in Buenos Aires şehrindeki bir otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

Dünyaca ünlü müzik grubu One Direction'un eski üyesi Liam Payne, Arjantin'in Buenos Aires şehrindeki bir otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

31 yaşındaki şarkıcı, grup arkadaşı Niall Horan'ın konserine katılmak üzere kız arkadaşıyla gittiği başkent Buenos Aires'te kaldığı otelin üçüncü katından düşerek hayatını kaybetti.

Buenos Aires polisi, otelin "Casa Sur Palermo" adlı bölümünde, alkol yada uyuşturucu etkisi altında olduğu düşünülen agresif bir müşteriyle ilgili müdahale için gittiklerinde bir gürültü duyduklarını ve ünlü sanatçıyı ağır yaralı halde yerde yatarken bulduklarını açıkladı. 

Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Olay yerine ulaşan ambulans ekipleri, Liam'a acil müdahalede bulundu; ancak yaklaşık 14 metreden düşen sanatçının yaşam şansının çok düşük olduğu belirtildi.

İlk ihbarın saat 17.04'te yapıldığı, ambulansın olay yerine 17.11'de ulaştığı ve Liam'ın olay yerinde hayatını kaybettiği ifade edildi.

Haberi alan hayranları, Liam Payne'in kaldığı otelin önüne akın etti. 

Rekorlar Kıran Grubun Üyesiydi

One Direction, 2008-2016 yılları arasında dünya genelinde 70 milyonun üzerinde albüm satarak tüm zamanların en çok satan erkek grubu unvanını kazanmıştı.

Liam Payne, grup dağıldıktan sonra solo kariyerine yönelmiş ve Ed Sheeran, Rita Ora, French Montana ve J Balvin gibi isimlerle işbirliği yapmıştı.