Real Madrid'in Yıldızı Arda Güler Amerika'ya Geliyor

Amerika Birleşik Devletleri'nde yeni sezon öncesi hazırlıklarını yapacak Real Madrid'in kamp kadrosu netleşti.

Amerika Birleşik Devletleri'nde yeni sezon öncesi hazırlıklarını yapacak Real Madrid’in kamp kadrosu netleşti. İspanyol devinin ABD'deki hazırlık kampına bu yıl genç yetenek Arda Güler de dahil oldu.

Real Madrid'in ABD'ye yapacağı kapsamlı turne, Eflatun beyazlı ekibin yeni sezon öncesi formunu test edeceği bir dizi önemli maçı içeriyor. Bu kapsamda, Real Madrid, 31 Temmuz’da Milan, 3 Ağustos’ta Barcelona ve 6 Ağustos’ta Chelsea ile karşılaşacak. Arda Güler’in Milan karşısında sahaya çıkması bekleniyor ve bu, genç futbolcu için büyük bir fırsat anlamına geliyor.

Real Madrid’in Kamp Kadrosu

Kaleciler: Courtois, Lunin, Fran Gonzalez

Savunma: Militao, Lucas Vazquez, Vallejo, Fran Garcia, Rüdiger, Ramon, Lorenzo, Obrador, Asencio, Martinez

Orta Saha: Modric, Arda Güler, Ceballos, Nico Paz, Mario Martin, Jeremy de Leon, Palacios

Hücum: Vinicius Jr, Rodrygo, Endrick, Brahim, Latasa, Alvaro Rodriguez

Arda Güler, geçtiğimiz sezon Real Madrid formasıyla 5'i ilk 11 olmak üzere toplam 12 maçta görev almış ve 6 gol atmayı başarmıştı. Genç yetenek, A Milli Takımımız ile EURO 2024’te de dikkat çekmiş, 5 maçta 1 gol ve 2 asistlik performans sergilemişti.

ABD'deki bu hazırlık kampı, Arda Güler için hem bir vitrin hem de performansını daha da artırma fırsatı sunacak. Real Madrid'in genç yetenekleri arasında öne çıkan Arda Güler’in, bu kamp dönemiyle birlikte kariyerinde önemli bir adım atması bekleniyor.

Yeni sezon öncesi yapılan bu hazırlıklar, Real Madrid'in hem takım içindeki dengeleri sağlaması hem de potansiyel yeni transferlerin uyumunu test etmesi açısından kritik öneme sahip. Arda Güler ve diğer oyuncuların bu dönemde göstereceği performans, yeni sezona yönelik büyük beklentileri de beraberinde getirecek.