Rihanna Büyük Ortaklığını Esprili Diliyle Tanıttı

Paris'ten büyük haberler var! Uluslararası süperstar Rihanna'ya ait olan premium güzellik markası Fenty Beauty, bu yılın Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları ile heyecan verici bir iş birliği yapacak.

Paris'ten büyük haberler var! Uluslararası süperstar Rihanna'ya ait olan premium güzellik markası Fenty Beauty, bu yılın Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları ile heyecan verici bir iş birliği yapacak. Bu muhteşem duyuru, markanın Instagram hesabı üzerinden yapıldı ve kısa sürede büyük ilgi topladı.

Eyfel Kulesi'nin ihtişamlı arka planında Olimpiyat logosuyla birlikte, Rihanna favori Fenty rujunu elinde tutarken görüldü. Ünlü sanatçı paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü: "Size söylemeye çalıştım... 2024 boyunca hep dışarıdayız!!! @FentyBeauty'nin Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nın premium ortağı olduğunu duyurmaktan GURUR DUYUYORUM!!! #FentyxParis2024"

Fenty Beauty, bu büyük etkinliklerde kendi makyaj artistlerini de bulunduracak. Bu profesyoneller, gönüllülerin ten renklerine en uygun ürünleri seçmelerine yardımcı olacak. Fenty'nin bu özel makyaj kiti, Eaze Drop’Lit All-Over Glow Enhancer, Eaze Drop Blurring Skin Tint, Gloss Bomb Universal Lip Luminizer ve Invisimatte Instant Setting and Blotting Powder gibi sevilen ürünleri içerecek.

Paris Olimpiyatları 26 Temmuz Cuma günü başlayacak ve 11 Ağustos'a kadar devam edecek. Paralimpik Oyunları ise 28 Ağustos Çarşamba günü başlayacak ve 8 Eylül Pazar gününe kadar sürecek.

Bu iş birliği ile Rihanna'nın Fenty Beauty'si, güzellik dünyasında standartları belirlemeye ve sınırları zorlamaya devam ediyor.