Selena Gomez, Milyarderler Kulübüne Katıldı: Serveti Dudak Uçuklattı!

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan ünlü oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez, 32 yaşında milyarderler kulübüne katılarak büyük bir başarıya imza attı.

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan ünlü oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez, 32 yaşında milyarderler kulübüne katılarak büyük bir başarıya imza attı. Toplam serveti 1,3 milyar dolara ulaşan Gomez, hem müzik, hem televizyon hem de kozmetik sektöründeki başarısı ile dikkat çekiyor.

1 Milyar Dolarlık Kozmetik Markası!

Gomez’in milyarderliğe ulaşmasındaki en büyük etken, beş yıl önce kurduğu kozmetik markası oldu.

Sosyal medyada 424 milyon takipçisi bulunan ünlü şarkıcı, Instagram paylaşımlarından da büyük kazanç sağlıyor. 'Rare Beauty' adında açtığı kozmetik markasının değerinin 1 milyar dolar civarında olduğu tahmin ediliyor.

Milyarderler Kulübünün Yeni Üyesi

Selena Gomez, Rihanna ve Taylor Swift gibi meslektaşlarının da yer aldığı ‘kendi servetini yapan en genç milyarderler’ listesine dahil oldu. Markasının başarısı, Gomez’in sadece eğlence sektöründe değil, iş dünyasında da ne denli etkili olduğunu gösteriyor.

Sezon Başına 6 Milyon Dolar!

Gomez’in kariyerindeki bir diğer önemli detay ise, Emmy adaylığı kazandığı ‘Only Murders in the Building’ adlı dizideki ‘Mabel Mora’ rolü için sezon başına 6 milyon dolar kazandığı bilgisi.