Şinasi Köşe Anısına Futbol Turnuvası Düzenleniyor!

Amerika Birleşik Devletleri'nde faaliyet gösteren Türkocağı Derneği, Turkish United Futbol Takımı ile birlikte 1 Eylül 2024 Pazar günü Şinasi Köşe anısına futbol tunuvası düzenleyecek.

Amerika Birleşik Devletleri'nde faaliyet gösteren Türkocağı Derneği, Turkish United Futbol Takımı ile birlikte 1 Eylül 2024 Pazar günü "Athenia Steel Recreation Complex Spor Tesisleri"nde önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. 

Turnuva, Amerika’daki Türk Toplumu’na büyük hizmetleri geçmiş olan Türkocağı Derneği Üyesi ve İstanbul Spor Kulübü Derneği Onursal Başkanı Şinasi Köse'nin anısına düzenleniyor.

Kazanan Takıma Büyük Ödül!

Bu anlamlı turnuva, 1 Eylül Pazar günü Clifton, New Jersey’deki Athenia Steel Recreation Complex’inde gerçekleştirilecek ve sekiz dernek ile spor kulüpleri katılacak.  Şampiyon Takıma $10,000.00, 2. Futbol Takımına ise $5,000.00 ödül verilecek.

Şampiyonluk Kupası'nın, New York Başkonsolosu tarafından verileceği organizasyonda, Türk toplumu ve futbol severlerin büyük bir coşkuyla yer alması bekleniyor.

Tüm toplumun davetli olduğu bu özel etkinlik, hem futbolun keyfini çıkarmak hem de Türk toplumunun birlik ve dayanışmasını pekiştirmek adına önemli bir fırsat sunacak.

Tarih: 1 Eylül 2024 Pazar 10.00am – 7.00pm

Konum: Athenia Steel Recreation Complex
718 Clifton Ave, Clifton, New Jersey