Trump'ın Bulunduğu Golf Kulübünde Silah Sesleri Yankılandı!

Amerika Birleşik Devletleri eski Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti Başkan Adayı Donald Trump'ın bulunduğu bölgeden silah sesleri yükseldi.

Amerika Birleşik Devletleri eski Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti Başkan Adayı Donald Trump’ın bulunduğu bölgeden silah sesleri yükseldi. Olay, Trump’ın New York'taki bir golf kulübünde bulunduğu esnada gerçekleşti. İlk raporlara göre, silahların Trump'ı hedef alıp almadığını net bir şekilde belirlenmedi ancak Trump’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Trump’ın seçim kampanya sözcüsü, "Donald Trump'ın çevresinde silah ateşlendiği doğru. Şu anda güvende" açıklamasında bulundu. Olayın yaşandığı golf kulübü çevresinde iki kişinin karşılıklı olarak ateş ettiği belirtiliyor. Bu durumda Trump’ın herhangi bir tehlike altında olmadığı ifade ediliyor.

Yakın Zamanda Suikast Girişimine Uğramıştı

Kısa bir zaman önce Pensilvanya’da düzenlediği miting sırasında bir suikast girişimine uğrayan Trump, sağ kulağından yaralanmıştı. Bu olayın ardından, Trump’ın güvenliği için önlemler artırılmıştı. Miting sırasında gizli servis, saldırganın miting alanı dışından ateş açarak etkisiz hale getirildiğini açıklamıştı.

Trump, Truth Social üzerinden yaptığı paylaşımda, "Ülkemizde böyle bir olayın gerçekleştiğine inanmak güç. Güvenlik güçlerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.