Türk Müziğinin Sevilen Çifti Er&Ay, 22 Haziran'da Ramiz Philadelphia'da!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Philadelphia şehrinde bulunan ve Türkiye'nin değerli sanatçılarını ağırlamaya devam eden meşhur Köfteci Ramiz Philadelphia, 22 Haziran'da Türk müziğinin sevilen çifti Er&Ay'ı (Erdinç&Aydek) sahnesinde ağırlayacak.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Philadelphia şehrinde bulunan Ünlü Köfteci Ramiz Philadelphia, 22 Haziran’da da müzik ve eğlence dolu etkinliklerine devam ediyor.

Türkiye'nin değerli sanatçılarını ağırlamaya devam eden meşhur Köfteci Ramiz Philadelphia, bu kez Türk müziğinin sevilen çifti Er&Ay’ı (Erdinç&Aydek) sahnesinde misafir edecek.

İş insanı Selçuk Sal Küçük'ün liderliğinde açılan ve kısa sürede popülerlik kazanan Ünlü Köfteci Ramiz Philadelphia, 22 Haziran 2024 Cumartesi akşamı unutulmaz bir geceye ev sahipliği yapacak. Amerika'nın birçok bölgesinde sahne alan devlet sanatçısı ünlü çift, şimdi de meşhur köfteci Ramiz Philadelphia’da sahne alacak.

Geniş Repertuvarla Muhteşem Bir Konser!

Türk sanat müziğinden, popa kadar geniş bir repertuvara sahip olan Er&Ay, Türk mutfağının lezzetlerini sunan Ünlü Köfteci Ramiz Philadelphia’da söyleyeceği şarkılarla misafirlere muhteşem bir konser verecek.

Bu özel gecede misafirler, fiks menü yerine özel olarak hazırlanan ala carte menüden istedikleri yemeği ve içeceği seçebilecekler. Sadece 20 dolar karşılığında da misafirle müzik keyfinin tadını çıkarabilecekler. 

Türk müziği ve lezzetli yemekler eşliğinde unutulmaz anlar yaşamak için meşhur Köfteci Ramiz Philadelphia’ya davetlisiniz. Ünlü Köfteci Ramiz Philadelphia'da yerinizi ayırtmak (215) 980-7117 veya (215) 934- 8529 numaralarını arayabilirsiniz. 

Tarih: 22 Haziran 2024
Konum: 218 South Street, Philadelphia