Türk Ocağı Derneği Yeni Başkanını Seçti!

Amerika Birleşik Devletleri'nin New Jersey – New York bölgesinde yaşayan Türk camiası yararına programlar organize eden Türk Ocağı Derneği, düzenlenen olağan genel kurul toplantısında yeni yönetimini belirledi. 

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey – New York bölgesinde yaşayan Türk camiası yararına çeşitli sosyal ve kültürel toplantılar, konferanslar, seminerler ve benzeri diğer programlar organize eden Türk Ocağı Derneği, düzenlenen olağan genel kurul toplantısında yeni yönetimini belirledi. 

Türk Ocağı NJ binasında yoğun bir katılımla gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul toplantısında yapılan oylamada Özgü Süleymanoğlu dernek başkanlığına seçildi.

Toplantıda 2023-2024 dönemine ait faaliyet ve mali raporlar sunuldu. Dernek Başkanı Adnan Karabulut, geçmiş dönem projeleri hakkında bilgi vererek katılımcıları bilgilendirdi.

Toplantı gündeminde, divan başkanının ve sekreterlerin seçimi, saygı duruşu, faaliyet raporu sunumu, oylamalar ve yeni yönetim kurulunun belirlenmesi gibi maddeler yer aldı. Yapılan oylamalarla geçmiş dönemlerin ibrası sağlandı ve yeni yönetim ile denetleme ve disiplin kurulları belirlendi.

Yeni Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu:

Başkan: Özgü Süleymanoğlu
1. Başkan Yardımcısı: Merih Fındık
2. Başkan Yardımcısı: Özdemir Gülşen

Toplantının sonunda, derneğin önümüzdeki dönemde daha güçlü projelere odaklanacağı belirtildi.