Türk Siyasi Liderler, ABD'deki Türklerle Bir Araya Geliyor!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Maryland eyaletinde bulunan Lanham bölgesinde Amerika Diyanet Merkezi, 7 Temmuz'da Türk siyasi liderleri ağırlayacak. 

Amerika Birleşik Devletleri’nin Maryland eyaletinde bulunan Lanham bölgesinde Amerika Diyanet Merkezi, 7 Temmuz’da Türk siyasi liderleri ağırlayacak. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş, eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor eski Bakanı Mehmet Kasapoğlu ve CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak'ın da aralarında bulunduğu Türk siyasi liderler, Amerikan Türk topluluğuyla bir araya gelerek yerel ve eyalet düzeyindeki ilişkileri güçlendirmeyi ve Kongre'deki etkinliklerini artırmayı planlıyor.

Etkinlik, Amerikan Türk iş sahipleri, toplum liderleri ve diğer ilgililer için özel olarak düzenlenmiş olup, Türk siyasi figürlerin Amerika'daki Türk toplumu üzerindeki etkilerini artırma ve somut adımlar atma fırsatını sunacak. Katılımcılar, Türkiye'nin Amerika'daki temsilcileriyle doğrudan iletişim kurarak, vergi reformu gibi ekonomik konular, eğitim ve sosyal güvenlik gibi önemli meseleler üzerinde görüş alışverişinde bulunabilecekler.

TASC önderliğinde yapılacak etkinlik, Türk siyasi liderlerin Amerikan Türk topluluğu için sağlayabilecekleri somut destekleri vurgularken, bu tür etkinliklerin topluluk ile siyasi figürler arasındaki iletişimi güçlendirme ve etkileşimi artırma potansiyelini taşıdığı belirtiliyor.

Konum: DIYANET CENTER OF AMERICA. 9610 GOOD LUCK ROAD, LANHAM, MD 20706
Tarih: 7 TEMMUZ 2024
Saat: 3:30 PM