Uçağı Kaçırdığı İçin Sinirlenen Kadın Personele Bilgisayar Fırlattı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Illinois eyaletinde bulunan Chicago'nun O'Hare Uluslararası Havalimanı'nda uçağını kaçırdığı için öfkelenen bir kadın yolcu, Havayolları çalışanlarına bilgisayar monitörü fırlatarak saldırıda bulundu.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Illinois eyaletinde bulunan Chicago'nun O'Hare Uluslararası Havalimanı'nda uçağını kaçırdığı için öfkelenen bir kadın yolcu, Frontier Havayolları çalışanlarına bilgisayar monitörü fırlatarak saldırıda bulundu.

Olayın şok edici görüntüleri, kadının bagaj kontrol masasını aşarak havayolu personeline bağırdığını ve bir monitörü kapıp çalışanlardan birine fırlattığını gösteriyor. Monitör, personelin karnına isabet ederken, kadın ikinci bir bilgisayarı da yere çarptı. Çığlık atan ve "Aptal!" diye bağıran öfkeli yolcu, havalimanından hızla ayrıldı.

Olayın ardından Chicago Polis Departmanı, 31 yaşındaki kadının ayrıca bir cep telefonu fırlatarak 40 yaşındaki bir kişiyi vurduğunu, 24 yaşındaki başka bir kişiyi ise bacağından yaraladığını bildirdi. Havalimanı yetkilileri ve Frontier Havayolları olay hakkında yorum yapmazken, polis, kadının yakalanması için soruşturmayı sürdürüyor.