Ücretsiz İngilizce Dersleri ve Kariyer Desteği Center NY'de Sizi Bekliyor!

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinde faaliyet gösteren Center NY, topluluk üyelerine destek sağlamak amacıyla İngilizce dersleri, kariyer desteği ve iş bulma gibi birçok ücretsiz hizmet ve sosyal etkinlik sunuyor.

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde faaliyet gösteren Center NY, topluluk üyelerine destek sağlamak amacıyla birçok ücretsiz hizmet ve sosyal etkinlik sunuyor. 8616 58th Ave adresinde yer alan merkez, İngilizce derslerinden iş bulma yardımlarına, özgeçmiş hazırlama hizmetlerinden sosyal kamu yardımlarına kadar geniş bir yelpazede hizmet veriyor.

Ücretsiz İngilizce Dersleri ve Kariyer Desteği!

Merkezde düzenlenen ücretsiz İngilizce dersleri, katılımcılara dil becerilerini geliştirme imkanı sunarken, iş bulma yardımları ve özgeçmiş hazırlama hizmetleri, iş arayanlar için büyük bir destek oluşturuyor. Ayrıca, sosyal kamu yardımları kapsamında gıda yardımı, nakit, kira yardımı, sağlık sigortası ve eğitim konularında da yardımcı olabiliyorlar.

Her Cumartesi günü 14:00-21:00 saatleri arasında düzenlenen sosyal ağ toplantıları, katılımcılar arasında dayanışmayı artırmayı hedefliyor. Göçmenlik ve seçim konularının ele alındığı bu etkinliklerde, katılımcılar, uzman avukatlar Ms. Esra Akcebe ve Mr. Furkan Dağdeviren ile bilgi paylaşımı yapma fırsatı buluyor.

3 Haftaya Kadar Konaklama İmkanı!

Center NY ayrıca, 3 haftaya kadar konaklama imkanı sunuyor. Günlük ve haftalık olarak özel ve paylaşımlı oda seçenekleri mevcut. Günlük paylaşımlı odalar $23 - $38, özel odalar ise $48 - $78 arasında değişiyor. Haftalık paylaşımlı odalar $168 - $245, özel odalar ise $287 - $446 fiyat aralığında.

Bunun yanı sıra, merkezde gönüllü berber hizmetleri de sağlanmakta ve doğum günleri ile yıldönümleri için özel etkinlikler düzenleniyor.

Herhangi bir öneri veya gönüllü desteği için topluluk üyeleri, Center NY ile iletişime geçebilirler. İlgilenenler için bilgi formu doldurma imkanı da mevcut.

Detaylı bilgi ve katılım için lütfen Center NY ile iletişime geçin.

Adres: 8616 58th Ave NY 11373 USA

Telefon: +1 212 470 8410 / 646-717-6769 (WhatsApp)

E-posta: thecenternewyork@gmail.com