Ünlü Çift Resmen Severek Ayrılıyor

Amerika Birleşik Devletleri'nin en ünlü çiftlerinden biri olan Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in ayrılığı artık neredeyse kesinleşti. Son noktayı Lopez Instagramdan koydu. Her şeye rağmen çiftin birbirine hala aşık olduğunu savunanlar da var.

Ben Affleck ile Jennifer Lopez ayrılığı artık neredeyse kesin gibi.  Artık ayrı evlerde yaşayan ve gayet de mutlu görünen çiftin aylar önce evlerini ayırdığı ortaya çıkmıştı  Her ikisi de kendi çocuklarına vakit ayırıp kameralara mutlu mutlu gülümseseler de alyanslarını hala takıyor olmaları da gözlerden kaçmıyor. Çift resmen tabiri caizse severek ayrılıyor.

Yeni gelişme ise pazar günü yaşandı. Lopez, Affleck'in kamerala gülümseyip "Her şey yolunda" mesajları verdiği anlarda Instagram'da 2021 yapımı "Cambia el Paso" müzik videosunun bir bölümünü yayınladı. Şarkının sözleri ise hayli manidar. İspanyolcadan İngilizceye çevrilmişo sözlerde şöyle diyor: "Onun hayatı şimdi onsuz daha iyi... İyi olmak için kimseye ihtiyacı yok."

Bu gelişme, 54 yaşındaki Lopez'in, 51 yaşındaki Affleck'in hala evlilik yüzüklerini takmalarına rağmen boşanmalarına kesin gözüyle bakılmasına neden oldu.  Ancak birçok kaynak, Oscar ödüllü oyuncuyu sürekli hayatının aşkı olarak adlandıran Lopez'in hâlâ aynı şekilde hissettiğini söylüyor. Başka bir kaynak ise ayrılık söylentilerinin ortasında Lopez'in 16 yaşındaki ikizleri Emme ve Max ile çok vakit geçirdiğini belirtiyor. Bu arada Affleck'in Beverly Hills'deki evinden eşyalarını çıkardığı ve Kaliforniya'nın Brentwood kentinde kiralık bir evde yaşadığı bildirildi.