Ünlü DJ Ricky Buchanan, Evinde Kafası Kesilmiş Halde Bulundu!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Tennessee eyaletinde bulunan Memphis'te yaşayan ünlü DJ Ricky Buchanan, evinde başı kesilmiş halde bulundu.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Tennessee eyaletinde bulunan Memphis’te yaşayan ünlü DJ Ricky Buchanan, evinde başı kesilmiş halde bulunmuştu. 

59 yaşındaki ünlü DJ’in şüpheli ölümünün ardından polis soruşturması sürerken, ailenin, Ricky’nin ölümünün bir soygun sonucu gerçekleşmiş olabileceği yönündeki şüpheleri artıyor.

Testere İle Katliam

Buchanan’ın ağabeyi John, o korkunç günde komşusunun endişeli bir şekilde kendisini araması üzerine eve gittiğinde, Ricky’nin cesedini tuhaf bir pozisyonda ve başının yaklaşık 2,5 metre uzakta bulduğunu aktardı. Durumun hemen polise bildirilmesinin ardından evde detaylı bir inceleme başlatıldı. 

Polisin incelemeleri sonucu Buchanan’ın evinde kanlı bir testere bıçağı bulundu. Aile, evdeki dağınıklığın, kanlı testerenin ve cesedin durumu nedeniyle bir soygun sırasında saldırıya uğramış olabileceğinden şüpheleniyor. 

Annesi Üzüntüden Hayatını Kaybetti

"DJ Slick Rick" olarak bilinen Ricky, annesiyle birlikte uzun yıllar The Stage Shop adlı canlı müzik barını işletmişti. Ricky’nin ölümünden üç ay sonra annesi Nita Makris de üzüntüden hayatını kaybetti.

Aile, sevdiklerinin başına gelenleri tam olarak anlamak ve adaletin yerini bulması için mücadele etmeye devam ediyor.  Memphis polisi ise olayı hâlâ "nedeni belirlenemeyen ölüm" olarak nitelendiriyor.