Ünlü Hollywood oyuncusuna ABD Başkan adaylığı sorusu

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan ve birçok Hollywood yapımında yer alan Dwayne Johnson, bir podcast programına katılarak kendisine yöneltilen ABD Başkanık adayı sorusu hakkında konuştu.

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan ve Hızlı ve Öfkeli gibi birçok Hollywood yapımında yer alan Dwayne Johnson, “What Now” isimli bir podcast programına katıldı. 

2021 yılında yapılan bir anket sonucu, ABD’li yetişkin vatandaşların yüzde 46’sının, Johnson'ın başkan adayı olması dahilinde kendisini destekleyeceği sonucuna ulaşılmıştı. Bunun üzerine podcast sunucusu ünlü aktöre ABD Başkanlığı için aday olma gibi bir düşüncesi olup olmadığını sordu. 

"Parti Yetkilileri Ziyaretime Geldi"

Johnson, "2022 yıl sonunda, partilerden yetkililer ziyaretime gelip aday olup olamayacağımı sordular. Birçok isim gelip yapılan anketten bahsettiler ve ayrıca bu yola girersem gerçek bir rakip olacağımı kanıtlayacak kendi derinlemesine araştırma yaptıklarını da gündeme getirdiler" dedi.

Ünlü oyuncu konuşmasının devamında siyasetle ilgili sevmediği çok fazla şey olduğunu ve her şeyden önce babalık görevini layıkıyla yapmak istediğini belirtti.