Ünlü Oyuncu George Clooney, Kendisini Açık Artırmaya Çıkardı!

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan ünlü Hollywood yıldızı George Clooney, kendisini açık artırmaya çıkardı. Müzayedeyi kazanan kişi, ünlü aktörle New York'ta özel bir akşam yemeği yiyecek.

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan ünlü Hollywood yıldızı George Clooney, hayırsever bir amaç için ilginç bir kampanyaya imza attı. Clooney, Clooney Adalet Vakfı yararına düzenlenen bir yardım kampanyasında kendisini açık artırmaya çıkardı. Müzayedeyi kazanan kişi, ünlü aktörle New York'ta özel bir akşam yemeği yiyecek.

Açık artırma, Clooney'nin filmlerindeki ikonik rolleriyle tanınan Oscar ödüllü oyuncunun hayranlarını heyecanlandırdı. "Günbatımından Şafağa", "Batman ve Robin" ve "Ocean's 11" gibi yapımlarda rol alan Clooney, bu özel etkinlikte şanslı bir katılımcıyla samimi bir akşam geçirecek.

10 bin dolardan başlayan açık artırma, 31 bin dolara kadar yükseldi. 20 Ağustos'ta sona erecek olan müzayede için tekliflerin 60 bin dolara kadar çıkabileceği düşünülüyor.

Kazanan kişi, George Clooney ile özel bir kokteylin ardından, iki kişilik akşam yemeğine katılma fırsatı bulacak. Ayrıca, yanına bir misafir de getirme hakkına sahip olacak.

Müzayede kazananı, 24 Eylül'de George Clooney ile buluşarak özel bir akşam yemeğinin keyfini çıkaracak. Basın bülteninde, "Akşam yemeğinden önce özel bir kokteyl için Bay Clooney'ye katılın, fotoğraf çektirin ve samimi bir akşam yemeği ile soru-cevap bölümünün tadını çıkarın" ifadeleri yer aldı.