Ünlü YıldızlaraTepki Yağdı; Fırsatı Kaçırmamışsınız!

Naomi Watts ve Nicole Kidman, birinci sınıf moda markası Balenciaga'ya verdikleri destek nedeniyle sosyal medyada tepkilerin odağı oldu. Peki bu tepkilerin kaynağı ne?

Ünlü oyuncular Naomi Watts ve Nicole Kidman, birinci sınıf moda markası Balenciaga'ya verdikleri destek nedeniyle sosyal medyada linç edildi.

Kidman ve kızı Sunday Rose Urban, Oscar ödüllü oyuncunun en iyi arkadaşı Watts ve kızı Sasha Schreiber ile birlikte yıldızlarla dolu Balenciaga defilesine katılmak için Paris'e gitti.

Ancak yıldızların fotoğrafları sosyal medyada yayınlandıktan kısa bir süre sonra, Balenciaga'yı destekledikleri için tepkilerin odağına yerleşti. 

Ünlü oyuncuların hayranlarından biri, "Nicole ve Naomi'nin daha iyisini yapması gerekir" yorumunu yaptı. Başka bir hayran, "Bu fırsatı kaçıramadılar” dedi.

Bir diğeri, "Herhangi birinin, özellikle de bir ebeveynin bu markayla ilişki kuracağına inanamıyorum" dedi. 

Çiftin dördüncü kızgın hayranı, "Ama bu markayla ilişkilendirilecek kadar kötü bir zevk" şeklinde yazdı.

PEKİ BU TEPKİ NEDEN?

Balenciaga geçtiğimiz günlerde, esir kıyafetleri giyen, peluş oyuncaklar tutan çocukların yer aldığı tartışmalı bir reklam kampanyası nedeniyle eleştirilere hedef olmuştu.

Başka bir reklamda keskin gözlü sosyal medya kullanıcıları, Balenciaga'nın çantasının altına sıkıştırılmış, çocuk pornografisiyle ilgili bir davaya atıfta bulunduğu anlaşılan bir belgeyi fark etti.

Marka daha sonra bir dizi özür mektubu yayınladı. İki reklam kampanyasını da geri çekti ve sorumlu olduğu iddia edilen yapım şirketi ve set tasarımcısına karşı 25 milyon dolar tutarında dava açtı.

Kidman, Balenciaga'nın güçlü bir destekçisi ve moda evi onu en son Met Gala için giydirmişti. 

ÇOCUKLARINI ÇOK SEVİYORLAR

Bu arada nisan ayında Kidman, başarısından dolayı takdir ettiği kızları hakkında coşkulu yorumlarda bulunmuştu. Kidman People'a, “Kız kardeşim, annem, yeğenlerim, kızlarım var. 16 yaşında ve 13 yaşlarında muhteşem çocuklar yetiştiriyorum" demiş ve eklemişti:

“Onlar çok hoş insanlar ve o kadar şanslıyım ki, Keith'e sahibim; o benim aşkım, derin aşkım. Bu bana gidip yapmam gereken her şeyi yapma yeteneği veriyor çünkü nereye geri dönebileceğimi biliyorum."

Watts da çocuklarına bir o kadar aşık. Geçen yıl, Kai'nin 14. doğum gününü Instagram'da paylaştığı mesajla kutlamıştı:

"Sen benim herşeyimsin. Annen olduğum için çok şanslıyım. Dans etmeye ve dünyaya dinamik ve görkemli ruhunuzu göstermeye devam edin.”

Ünlü oyuncuların hem kadar duyarlı hem de tepki çeken bir markayı destekleyecek kadar nasıl duyarsız oldukları merak konusu oldu. 

Bu arada Kim Kardashian da Balenciaga'nın sıkı takipçilerindendi. Skandalların patlamasından sonra bir süre açıklama yapmayan Kardashian sonunda, "Hemen açıklama yapmamam sadece olayı iyice anlamaya çalışmamdan kaynaklanıyor" demişti.