Utah'ta korkunç kaza: Uçak motorunun içine çekildi!

Yılbaşı günü Utah'ta yaşanan korkunç olay saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Yolcu alımına kapanan uçağına zorla girmeye çalışan Kyler Efinger, feci şekilde can verdi.

Salt Lake City Uluslararası Havalimanı'nda 30 yaşındaki Kyler Efinger, yolcu alımı biten uçağa binmek için uzun süre çaba sarf etti. Bir süre havalimanının içerisinde kapıları tekmeleyen Efinger, daha sonra yangın merdiveni kapısını zorla açarak piste indi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Pistte taksi yapan uçağa doğru koşan Efinger, kanat motorundan içeri çekildi. Uçağın türbininin içinde bulunan genç feci şekilde can verdi. O anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Efinger’ın piste girerken hiçbir güvenlik önlemi ile karşılaşmaması üzerine soruşturma başlatıldı. 

HASTA BÜYÜKBABASINI ZİYARET EDECEKTİ

Efinger’ın ailesi, Denver’da hasta büyükbabasını ziyaret etmek için yolculuk edeceğini aktardı. Efinger’ın bipolar bozukluğu bulunduğunu belirten aile, o sırada Efinger’ın “manik atak” geçirdiğini söyledi.

UÇUŞ İPTAL EDİLDİ

Delta Havayolları, yaşanan korkunç olayın ardından bir açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, uçuşun iptal edildiği ve yolcuların olayın ardından başka uçaklara yeniden rezervasyonu yapıldığı belirtildi.